Alles over de gestabiliseerde bloemen en planten uit Ankeveen

Contact opnemen

StrongBloom uit Ankeveen gebruikt houdbare en gestabiliseerde bloemen om uw kantoor of horecaonderneming continu op te fleuren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de verzorging of het water geven van de planten. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Lees hieronder meer over het proces. Wilt u ook van onze diensten gebruik maken? Neem dan vandaag nog contact op.

Houdbare bloemen

Houdbare bloemen zijn echte bloemen die door middel van een milieuvriendelijke en gepatenteerde procedure gestabiliseerd worden. Dat wil zeggen dat het verwelkingsproces als het ware gestopt wordt, waardoor ze, zonder verzorging nodig te hebben, veel langer houdbaar blijven dan verse bloemen.


Het procedé is voor bloemen (zoals rozen) en stelen/bladeren verschillend. Dat betekent dat de bloemen en stelen apart worden behandeld en aangeleverd. Vervolgens voorzien wij de bloemen van een stuk ijzerdraad waarmee we de bloemen extra stevig aan de steel kunnen lijmen.


Met de zo voorbereide bloemen creëren wij de bloemstukken en tafelbloemen voor uiteenlopende bedrijven en de horeca.

Voordelen van gestabiliseerde bloemen

StrongBloom uit Ankeveen is dé specialist als het gaat om gestabiliseerde bloemen. Van deze lang houdbare bloemen maken wij de prachtigste bloemstukken. Deze kunt u huren voor bijvoorbeeld uw bedrijf of horecaonderneming. Wij zetten zowel onze creativiteit als onze ruime ervaring in om een bloemstuk te maken dat mooi past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Waarom gestabiliseerde bloemen?


  • U bespaart op de kosten: u heeft veel minder vaak een nieuw bloemstuk nodig.

  • De bloemen hebben geen verzorging nodig, dus u bespaart tijd.

  • Er is geen sprake van allergische reacties door stuifmeel en/of geuren.

  • Gestabiliseerde bloemen zijn minder belastend voor het milieu: ze worden direct verwerkt en reizen niet eerst de hele wereld over. Dit zorgt voor minder uitlaatgassen.

Schakelt u StrongBloom in voor het verzorgen van de bloemen bij uw onderneming, dan komen wij graag persoonlijk bij u langs om u te adviseren. Vervolgens geeft u aan hoeveel bloemstukken of tafelbloemen u wilt en welke maat u kiest. Elk kwartaal sturen wij u voorbeelden waaruit u kunt kiezen welke bloemstukken u graag zou willen hebben. Heeft u speciale wensen? Wij horen ze graag, zodat we deze zo goed mogelijk voor u kunnen realiseren.


Kiest u ook voor een mooi bloemstuk bestaande uit lang houdbare bloemen voor bij u op kantoor? Of wilt u uw horecaonderneming een fleurige uitstraling geven met een prachtig bloemstuk of mooie tafelbloemen? Neem dan contact met ons op en bel naar 035 - 693 29 91. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor meer informatie over onze mogelijkheden of wanneer u nog andere vragen heeft.